Thursday, January 13, 2011

Unwrapping Bliss - is pure bliss!

So I finally managed to unwrap my pretty Bliss jelly roll and the feeling was fantastic, out spilled all these amazing fabrics!

I sorted them into color groups and paired them up into the strip sets described on Rachels blog. I have so far managed to finish 10 strip sets, only 6 to go! Sorry about the poor quality image below, it was really dark when I was finished. While the bliss colors are not my normal colors I think it will make a lovely "snuggle under me" quilt for the couch in our living room, which is brown and off white, see there is some brown in there ^^2 comments:

  1. Helt underbara färger även om det är som du säger att det är inte riktigt du. Men det är mycket som kan bli annorlunda när man provar det och visst är det en underbar känsla att få öppna en rulle och bara njuta av färgerna som rinner ur den. Ibland är det riktigt svårt att sätta kniven i de vackra tygerna. Det kommer att bli ett jätte vackert täcke!

    ReplyDelete
  2. Precis, det är det som är så spännande när man går ur sin "comfort zone" så att säga, man vet aldrig vad man hittar för nya kärlekar =)

    Jag har ju inte tagit fram kniven än, det är nog det som gjorde att det kändes lite lättare att börja, att jag inte fick lov att slakta dem direkt utan fick börja med att sy dem ^^

    ReplyDelete

Comments really make my day, thank you for taking the time! <3